Inkoop

Gestart in de inkoop van met name facilitaire diensten en producten, heb ik al snel de overstap gemaakt naar IT-gerelateerde inkoop. Ik zie mezelf als een inkoper die graag kort op de business opereert, om op die manier een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Ik weet zowel de belangen van de interne klant te behartigen als de bottom-line bedrijfsbelangen.

Contract Management

Met het afsluiten van een mooi contract begint het werk feitelijk pas. De laatste jaren is men in gaan zien dat het eigenlijke spel pas begint na het zetten van de handtekening. Simpel gezegd is Contract Management niets meer als het zoveel mogelijk op elkaar afgestemd houden van Requirements, Delivery en Contract.

Ik heb in 2012 de opleiding tot Practitioner CATS-CM gevolgd en gebruik deze methode sindsdien en heb deze reeds bij diverse bedrijven geïmplementeerd.

Coaching

Het overdragen van kennis en begeleiden van junior inkopers heb ik altijd erg leuk gevonden. Bij de start van een coaching traject maak ik graag gebruik van de methodiek van Personalcolor om een persoonlijkheidsprofiel samen te stellen. Via onderstaande korte video kunt u lezen hoe dit instrument mensen in zowel de priv├ę situatie als op het werk kan helpen.